NUORI2022 -liput

Lipunmyynti

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisesti Lyyti-järjestelmässä. Voit ilmoittaa järjestelmässä tapahtumaan sekä yksittäisiä henkilöitä että suurempia ryhmiä. Osta lippusi täältä!

Lippujen hinnat

Tapahtuman osallistumismaksu vaihtelee ilmoittautumisen ajankohdasta riippuen: mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä edullisempi osallistumismaksu on. Osallistumismaksu sisältää yhden tai kahden päivän osallistumisen tapahtumaan ja kahvitarjoilun. Osallistumismaksu ei sisällä matkoja, majoituksia tai ruokia.

Lipputyyppi (2 pvä / 1 pvä)

Early Bird
Lipunmyynti alkaa lokakuussa 2020 100 € (2 pvä)

On time bird
Lipunmyynti alkaa tammikuussa 2021 130 € / 90 €

Late Bird
Lipunmyynti alkaa marraskuussa 2021 160 € / 90 €

Opiskelijat 50 € / 40 €

Muuta infoa lipunmyynnistä

Ilmoittautuneiden yhteystietoja pääsee päivittämään yhteyshenkilön sähköpostiin saapuvan ilmoittautumisvahvistus kautta 31.12.2021 asti. Tilaukseen lisätään maksutapalisä (PDF, verkkolasku 2€, paperilasku 2,5€). 

Maksu- ja peruutusehdot löydät alta. Jos sinulla herää kysymys lipunmyynnistä, perehdy usein kysytyt kysymykset osioon tästä. Jos et löydä vastausta, ole yhteydessä nuori2022@alli.fi osoitteeseen!

Maksu- ja peruutusehdot

Tapahtuman osallistujalipputilauksien laskutus aloitetaan joulukuussa 2020. Tilaukseen lisätään maksutapalisä (PDF, verkkolasku 2 €; paperilasku 2,50 €). Maksumuistutuksen lähettämisestä perimme viiden (5) euron muistutuskulun.  

Lipun maksuton peruutus on mahdollista tehdä 31.12.2021 mennessä. Lipun voi peruuttaa  ottamalla yhteyttä sähköpostitse nuori2022@alli.fi -osoitteeseen.

Mikäli peruminen tehdään 31.12.2021 jälkeen, tulee varaajalle maksettavaksi koko varauksen hinta. 

Esteen sattuessa osallistujan vaihtaminen on mahdollista kuluitta. 

Vaihdot on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen nuori2022@alli.fi, 22.4.2022 mennessä. 

Sairaustapauksissa lääkärintodistuksella peruminen on maksutonta. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi tapahtumanaikainen este osallistumiselle. Lääkärintodistukset on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen nuori2022@alli.fi 11.5.2022 mennessä. 11.5.2022 jälkeen toimitettua lääkärintodistusta vastaan ei enää palauteta maksettua osallistujalippua.

Jos kohtaamme ylivoimaisen esteen, force majeure –tilanteen tai tapahtuman järjestäjästä riippumattoman esteen, joka pakottaa tapahtuman järjestäjän siirtämään tapahtuman ajankohtaa, siirrämme osallistumislippuvaraukset ja jo maksetut osallistumisliput tapahtuman uudelle ajankohdalle. 

Jos kohtaamme ylivoimaisen esteen, force majeure -tilanteen tai tapahtuman järjestäjästä riippumattoman esteen, joka pakottaa tapahtuman järjestäjän perumaan tapahtuman, emme valitettavasti voi palauttaa maksettuja osallistumismaksuja. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Katso myös