Info ja UKK

Kolme ihmistä seisoo pöydän ympärillä ja juttelee.

NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät on koko nuorisoalan yhteinen tapahtuma. Kaksipäiväisen tapahtuman keskeiset elementit ovat seminaariohjelma ja kattava näyttelyalue. Tapahtuma pureutuu nuoruuden ja nuorisotyön keskeisiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin sekä trendeihin. Luvassa on luentoja, työpajoja, paneeleita, elämyksiä ja uusia tuttavuuksia.

Kenelle?
Tapahtuma on tarkoitettu nuorisoalan toimijoille. Ammattilaiset, tutkijat, vapaaehtoiset ja opiskelijat ovat kaikki tervetulleita. Oikeastaan riittää kiinnostus nuoruuteen ja nuorisoalaan! Tapahtumaan odotetaan jopa 2000 alan toimijaa ympäri Suomea.

Milloin?
26.–27. huhtikuuta 2022.

Missä?
Jyväskylän messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa sekä Jyväskylän Veturitalleilla.

Miksi?
NUORI2022 nostaa nuorisoalan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja luo siltoja alan toimijoiden välille. Tapahtuma kokoaa alan toimijat kerran vuodessa saman katon alle, yhteisen asian äärelle. Osaamisen ja tietopohjan päivittäminen sekä laajentaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Maailma muuttuu nopeasti ja meidän nuorisoalan ammattilaisten tulee olla trendien ja uusien ilmiöiden asiantuntijoita, jotta voimme tehdä työmme mahdollisimman hyvin ja näin edistää nuorten hyvinvointia. 

NUORI2022-tapahtuma tarjoaa rautaisen mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen, vertaisoppimiseen ja laajat mahdollisuudet verkostoitua – siinäpä syitä osallistua!

Kuka järjestää?
Tapahtuman järjestää vuosittain Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry. Paikallisena yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän kaupungin Nuorisopalvelut. Muihin yhteistyökumppaneihin voit tutustua Yhteistyökumppaniksi-sivulla.

Lipunmyynti
Lipunmyynti on käynnissä NUORI2022-tapahtumaan. Täältä pääset lippukauppaan.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Lipunmyynti

Osta täältä lippusi NUORI2022- tapahtumaan →

Miten ilmoittaudun mukaan tapahtumaan?
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisesti Lyyti-järjestelmässä. Voit ilmoittaa järjestelmässä tapahtumaan sekä yksittäisiä henkilöitä että suurempia ryhmiä.

Kuinka paljon tapahtumaan osallistuminen maksaa?

Early Bird (Lipunmyynti alkaa lokakuussa 2020)
– 100 € (2 pvä)

On time bird (Lipunmyynti alkaa tammikuussa 2021)
– 130 € / 2 pv
– 90 € / 1 pv

Late Bird (Lipunmyynti alkaa joulukuussa 2021)
– 160 € / 2 pv
– 90 € / 1 pv

Opiskelijat
– 50 € / 2 pv
– 40 € / 1 pv

Saapuminen ja tapahtumapaikka

Missä tapahtuma järjestetään?
NUORI2022-tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa. Jyväskylän Paviljonki sijaitsee lyhyen kävelymatkan päästä Jyväskylän rautatieasemasta, johon saapuu suurin osa Jyväskylän junista ja linja-autoista. Tapahtuma-alueeseen kuuluu myös Jyväskylän Veturitallit.

Voinko tutustua jossain tapahtuma-alueeseen?
Lähempänä tapahtumaa sivuille lisätään pdf-muodossa oleva tapahtuma-alueen kartta.

Onko tapahtuma-alue esteetön?
Päätapahtumapaikka on Jyväskylän Paviljonki (Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä). Jyväskylän Paviljongin kaikkiin kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi, voit tutustua Jyväskylän Paviljongin tarkempiin esteettömyystietoihin täällä.

Toinen tapahtumapaikkana on Jyväskylän Veturitallit (Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä). Veturitallit on kulkemisen osalta esteetön tila Tornin 2. ja 3. kerroksia (erillinen sisäänkäynti) lukuun ottamatta. Kaksi inva-wc:tä löytyy tilasta, mutta ei induktiosilmukkaa.

Miten pääsen tapahtumapaikalle?
NUORI2022-tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa. Jyväskylään saapuminen onnistuu hyvin julkisilla kulkuyhteyksillä ympäriä Suomea. Kannustamme osallistujia ympäristövastullisuuden hengessä kulkemaan meno- ja paluumatkat julkisilla kulkuvälineillä. Jyväskylän Paviljonki sijaitsee lyhyen kävelymatkan päästä Jyväskylän rautatieasemasta, johon saapuu suurin osa Jyväskylän junista ja linja-autoista.

Jos saavut omalla kulkuvälineellä, tutustuthan Jyväskylän Paviljongin pysäköintiin täällä.

Majoitus ja ruoka

Tästä pääset ostamaan majoituksen ja lounaat →

Miten varaan majoituksen tapahtumaan?
Varaa majoituksesi tapahtumaan Paviljonki Shopista itsellesi tai koko ryhmälle. Suurin osa hotelleista sijaitsee kävelymatkan päässä Paviljongista.

Voinko varata lounaat etukäteen tapahtumaan?
Voit! Autat vähentämään hävikkiä kun ostat lounaasi etukäteen. Näin ravintola varaa juuri oikean määrän ruokaa tapahtuman lounastarjoilua varten. Lounaat ovat täysin vegaanisia.

Näyttelypisteet

Voinko esitellä omaa organisaatiotani tapahtumassa?
Tapahtumassa tulee olemaan laaja kirjo nuorisoalan toimijoita esittelemässä toimintaansa näyttelypisteillä. Näytteilleasettajapisteiden myynti on sulkeutunut. Voit tiedustella vapaita näyttelypisteitä tapahtuman vastaavalta tuottajalta, Anton Tuuvalta, sähköpostitse anton.tuuva@alli.fi.

Koronatilanne

Miten koronatilanne vaikuttaa NUORI2022-tapahtumaan?
Olemme sitoutuneet tekemään kaikille turvallista tapahtumaa. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja linjauksia yleisötapahtumien järjestämisestä. Lähtökohta ja ensisijainen pyrkimyksemme on, että tapahtuma voidaan toteuttaa huhtikuussa 2022.

Edellytämme kaikilta NUORI2022-tapahtuma osallistujilta koronapassia, mikäli mikäli tapahtumanaikaiset koronarajoitukset muuten estäisivät tai hankaloittaisivat tapahtuman järjestämistä ja mikäli voimassa oleva lainsäädäntö mahdollistaa koronapassin käytön vaihtoehtona tapahtumaan kohdistuviin rajoituksiin.

Huomioithan, että emme palauta osallistujamaksua tilanteessa, jossa osallistuja ei voi esittää koronapassia. Tällaisissa tilanteissa sovellamme tapahtuman yleisiä peruutusehtoja: maksuton lipun peruutus on mahdollista tehdä 31.12.2021 mennessä ja osallistujan vaihtaminen on maksutonta 22.4.2022 asti.

Sairaustapauksissa lääkärintodistuksella peruminen on maksutonta. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi tapahtumanaikainen este osallistumiselle. Lääkärintodistukset on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen nuori2022@alli.fi 11.5.2022 mennessä. 11.5.2022 jälkeen toimitettua lääkärintodistusta vastaan ei enää palauteta maksettua osallistujalippua.

Katso myös