Koulutukset ja tapahtumat

Järjestämme vuosittain lähes 100 koulutusta ja tapahtumaa, joiden tavoitteena on nuorisoalan toimijoiden osaamisen kasvattaminen, toiminnan kehittäminen sekä nuorisoalan keskinäisen yhteistyön vahvistaminen.

Tiedot kaikista tulevista tapahtumista ja koulutuksista löydät Allianssin tapahtuma- ja koulutuskalenterista.

Suurtapahtumat

Kokoamme nuorisoalan toimijat kerran vuodessa yhteen verkostoitumisen, osaamisen kehittämisen ja yhteiskunnallisen keskustelun äärelle. Järjestämiimme suurtapahtumiin osallistuu vuosittain jopa 2000 alan toimijaa. Osallistujat ovat järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa toimivia työsuhteisia tai vapaaehtoisia nuorisoalan toimijoita.

Seuraava nuorisoalan suurtapahtuma, NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyöpäivät järjestetään 26.-27.4.2022 Jyväskylässä.

Koulutukset

Koulutustemme tavoitteena on kehittää nuorisoalan toimijoiden osaamista ja tarjota tukea osallistujien työhön. Järjestämme säännöllisesti koulutusta mm. yhdenvertaisuuteen, osallisuuteen ja järjestötoiminnan kehittämiseen liittyen.

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutuskokonaisuutemme eivät ole aikaan ja paikkaan sidottuja, joten voit kehittää osaamistasi omien aikataulujesi mukaan. Kehitämme ja tarjoamme jatkuvasti uusia verkkokoulutuksia. Juuri nyt tarjolla ovat kokonaisuuden osallisuusmenetelmistä, saavutettavasta viestinnästä ja nuorten kohtaamasta verkkohäirinnästä. 

Koulutusten ja tapahtumien käytännöt

Hinnoittelu

Koulutus                  jäsenistölle           muille
koulutus 1-3 h        ilmainen                 20 €
koulutus 1 pv           50 €                       70 €
koulutus 2 pv          100 €                     130 €

Maksu- ja perumisehdot

Järjestämissämme maksullisissa tilaisuuksissa noudatetaan seuraavia maksu- ja perumisehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu:

  • Osallistuminen on mahdollista perua kuluitta kolme vuorokautta ennen järjestettävää tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan myöhemmin, tai se jätetään perumatta, veloitetaan 100% osallistumismaksusta.
  • Sairastapauksissa osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistuksen perusteella.
  • Kaikki perumiset tulee tehdä sähköpostitse tilaisuuden järjestäjälle.

Koulutusten osallistumismaksut laskutetaan pääasiassa ilmoittautumisajan päättyessä. Poikkeukset ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan kyseisen tilaisuuden kohdalla.

Esteettömyys 

Allianssi-talon kokous- ja koulutustiloihin on esteetön kulku pyörätuolilla ja tiloista löytyy inva-wc. Mikäli tilaisuus järjestetään muualla kuin Allianssi-talossa, valitaan sellainen tila, joka on kaikin puolin esteetön. Tapahtumatilojen saavutettavuudesta kerrotaan erikseen kunkin tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestämissämme maksullisissa tilaisuuksissa osallistujan tarvitsemalta henkilökohtaiselta avustajalta ei peritä osallistumismaksua.

Kaikki tilaisuudet joita järjestämme ovat syrjinnästä vapaita alueita. Fyysisen esteettömyyden turvaamisen lisäksi tapahtumissamme huolehditaan siitä, että ilmapiiri on moninaisuutta kunnioittava.

Katso myös