Vapaat toimistotilat

Allianssi-talolla on tällä hetkellä vapaana sekä vapautumassa alkusyksystä 2021 useita toimistohuoneita.

Jo tällä hetkellä vapaana olevat toimistotilat sijaitsevat vuonna 2016 peruskorjatun talon toisessa kerroksessa. Vapaiden toimistohuoneiden koot vaihtelevat: pienimmät huoneet ovat noin 9 m2 kokoisia lähtökohtaisesti yhden hengen toimistohuoneita, mutta joukosta löytyy isompiakin toimistohuonevaihtoehtoja aina yli 30 m2 yhtenäiseen tilaankin. Toiseen kerrokseen on pääsy Allianssi-talon pääsisäänkäynnin lisäksi myös omasta ulko-ovesta talon välikaton puolelta.

Syyskuun alusta myös Allianssi-talon kolmas kerros vapautuu vuokrattavaksi. Allianssi-talon kolmannesta kerrosta löytyy useita erikokoisia työhuoneita – yksittäisten toimistohuoneiden koot vaihtelevat noin 9 m2 kokoisista työhuoneista aina yli 40 m2 neuvotteluhuoneeseen asti. Kolmannesta kerroksesta löytyy myös oma keittiö. Kolmas kerros soveltuu hyvin esimerkiksi keskikokoisen järjestön toimitilaksi kokonaisuudessaan tai kerroksesta voi vuokrata myös yksittäisiä tai useampia työhuoneita. Kolmanteen kerrokseen on pääsy Allianssi-talon pääsisäänkäynnin lisäksi myös omasta ulko-ovesta talon toiselta puolelta.

Allianssi-talo sijaitsee Itä-Pasilassa osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki hyvien juna- ja bussiyhteyksien varrella. Talossa on oma parkkihalli. Vuokrattavissa on myös varastotilaa. Talossa toimii lounasravintola, minkä lisäksi Pasilan ja Vallilan palvelut ovat lähellä. Allianssi-talon kokous- ja saunatilat ovat myös vuokralaisten käytettävissä.

Allianssilla on parhaillaan käynnissä toimitilojen kehittämisprojekti, jonka yhteydessä olemme mahdollisesti luopumassa omistamastamme Allianssi-talosta. Tämänhetkinen arviomme on, että mahdollinen kiinteistöstä luopuminen voisi vaikuttaa Allianssi-talon vuokralaisiin aikaisintaan syksyllä 2022. Olemme sitoutuneet pitämään Allianssi-talon vuokralaiset tilanteesta ajan tasalla ja informoimaan toimitilojen kehittämisprojektimme vaiheista. 

Katso myös