UNG2022

UNG2022 – riksomfattande dagar för ungdomsarbete ordnas i Jyväskylä 26–27.4.2022. Evenemanget erbjuder upp till 2 000 personer som arbetar med ungdomar, påverkare och aktörer en plats för nätverkande, inspiration och kompetensutveckling.

Syftet med evenemanget är att utveckla kompetensen inom branschen samt möjliggöra nationell spridning av beprövade verksamhetsmodeller. Vid evenemanget UNG2022 lyfts uppskattningen för branschen, dess synlighet och viktiga frågor för ungdomsbranschen upp för debatt på ett nationellt plan.

Lokala samarbetspartner består av Jyväskylä stad och ungdomstjänsterna i Jyväskylä. UNG2022 arrangeras på ett klimatvänligt sätt.

Vi följer myndighetsmeddelanden gällande arrangemanget av evenemanget med tanke på coronasituationen och förbinder oss till att skapa ett evenemang som är säkert för alla.

Vad?
UNG2022 – riksomfattande dagar för ungdomsarbete är ett gemensamt evenemang för hela ungdomsbranschen. De centrala elementen i detta två dagar långa evenemang är seminarieprogram och ett omfattande utställningsområde. Evenemanget är fokuserat på viktiga och aktuella fenomen samt trender ur perspektivet för ungdomar och ungdomsarbete. Föreläsningar, verkstäder, paneldiskussioner, upplevelser och nya bekantskaper utlovas.

För vem?
Evenemanget är riktat till alla som arbetar med ungdomar. Yrkesutbildade, forskare, frivilliga och studerande är alla välkomna. Egentligen räcker det med att vara intresserad av ungdom och ungdomsbranschen! Upp till 2 000 aktörer från runtom i Finland förväntas komma till evenemanget.

När?
Den 26-27 april 2022.

Var?
I Jyväskylä mäss- och evenemangscenter Paviljonki samt Veturitallit i Jyväskylä.

Varför?
UNG2022 lyfter upp ungdomsbranschen för samhällsdebatt och skapar broar mellan aktörer inom branschen. Evenemanget samlar årligen aktörer inom branschen under samma tak för en gemensam sak. Kompetens och uppdatering av kunskapsunderlaget är viktigare än någonsin. Världen förändras snabbt och för att vi ska kunna utföra vårt arbete så väl som möjligt, för att på så sätt främja ungdomarnas välbefinnande, måste våra yrkesutbildade inom ungdomsbranschen vara experter på trender och nya fenomen.

Evenemanget UNG2022 erbjuder en fantastisk möjlighet till kompetensutveckling, peer learning och stora möjligheter till nätverkande – utomordentliga orsaker till att delta!

Vem arrangerar?
Evenemanget arrangeras årligen av Ungdomssektorns takorganisation i Finland Allians rf. Lokala samarbetspartner är Jyväskylä stad och ungdomstjänsterna i Jyväskylä. Du kan läsa mer om andra samarbetspartner här (på finska).

Biljettförsäljning
Biljetterna till UNG2022 är nu till salu! Gå till biljettkassan här.

Katso myös