Rekrytointi

Etsimme oma-aloitteista vetäjää nuorten osallisuutta edistävälle kansainväliselle projektille

Uutiset 29.10.2021

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi on nuorten oikeuksien ja hyvinvoinnin ykköspuolustaja kotimaassa ja kansainvälisesti. Haemme nyt nohevaa projektikoordinaattoria nuorisodelegaattitoimintamme kehittäjäksi. Työ on osa-aikainen ja soveltuu mainiosti esimerkiksi opintojen oheen. 

Suomen kansallisena nuorisokomiteana Allianssi nimittää vuosittain nuorisodelegaatteja edustamaan sukupolvensa ääntä yhteiskunnallisessa keskustelussa sekä erityisesti YK:n päätöksenteossa. Nuorisodelegaattiohjelman kehittämiseksi olemme käynnistämässä Future Agents NOW -hankkeen yhdessä Tanskan ja Viron nuorisokomiteoiden kanssa. Projektin tavoitteena on vahvistaa nykyistä delegaattitoimintaa, kasvattaa nuorisodelegaattien osaamista ja mahdollistaa erilaisten nuorten osallistuminen päätöksentekoon delegaatteina tai taustajoukoissa. Tulevaisuusagenttien keskeisiä toimenpiteitä on nykyisen toiminnan arviointi ja ongelmakohtiin puuttuminen, itsearviointityökalun laatiminen sekä nuorisodelegaattien kansainvälisen verkoston ja verkko-oppimistyökalun luominen kouluttautumisen tueksi.

Etsimme nyt hankkeelle itsenäiseen työskentelyyn pystyvää koordinaattoria, jolle sujuva projektihallinto on tuttu juttu ja kansainvälisyys luonteva toimintaympäristö. Tehtävässä vastaat Future Agents NOW -kokonaisuuden toteuttamisesta Suomen osalta: ideoit ja panet ideoita toteen, toteutat viestintää eri kanavissa, järjestät tilaisuuksia ja valmistelet kokouksia, laadit suunnitelmia ja raportteja, seuraat taloutta ja ennen kaikkea teet tiivistä yhteistyötä hankekumppanien kanssa Suomessa ja kansainvälisesti. Lisäksi pääset osallistumaan mahdollisuuksien mukaan myös muihin Allianssin kansainvälisen nuorisopolitiikan tehtäviin. 

Koordinaattorin saappaisiin hyppäävältä odotamme näyttöjä onnistuneesta projektityöskentelystä, taitoa toimia tavoitteellisesti erilaisten sidosryhmien kanssa ja kykyä viestiä selkeästi sekä englanniksi että suomeksi. Isoksi eduksi laskemme myös kokemuksen nuorten kanssa toimimisesta ja kiinnostuksen yhdenvertaisuuskysymyksiin.

Meillä saat ihanan työyhteisön ympärillesi, nuorisoalan kovimmat asiantuntijat työtäsi tukemaan ja mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti itsellesi sopivimmalla tavalla, esimerkiksi pitkälti etänä. Allianssissa töitä tehdään yhteisöllisesti ja osallistaen, joten omasta projektista huolimatta et jää yksin.  

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.12.2021, ja kestää hankkeelle myönnetyn Erasmus+-rahoituskauden ajan kevääseen 2024. Maksamme puolipäiväisestä (18,75 h/vko) tehtävästä 1350 euron kuukausipalkkaa lounas- ja virike-etuineen. Toivomme, että projektin hektisimmissä vaiheissa on mahdollista sopia työtuntimäärän kasvattamisesta. Tehtävään sisältyy myös jonkin verran matkustamista ulkomaille. 

Näin haet tehtävää:

Sinäkö oot meidän uusi työkaveri? Mahtava juttu! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 15.11.2021. Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun, jotka järjestetään 23.11. klo 12-16 Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai Allianssin sivuilta löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelmilta, puh. 040 5879514 (ei keskiviikkoisin) tai kansainvälisen vaikuttamisen asiantuntija Kaisa Larjomaalta, puh. 044 4165292. Jätäthän tekstiviestillä soittopyynnön, jollemme heti vastaa.

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa teemme töitä, jotta nuoret voisivat hyvin ja olisivat yhdenvertaisia sekä osallisia yhteiskunnassa. Palvelemme nuorisoalan toimijoita järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa sekä vaikutamme siihen, että nuorisoalalla olisi parhaat mahdolliset toimintaedellytykset. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Katso myös