Uutiskirjeet

Uutiskirjeemme Nuorisoalan uutisia on tarkoitettu kaikille nuorisoalan toimijoille sekä nuorisoalan ajankohtaisista teemoista kiinnostuneille. Nuorisoalan uutisia -uutiskirje ilmestyy parillisina viikkoina. Jäsenorganisaatioidemme edustajille tarkoitettua jäsenasioihin keskittyvää Jäsenposti-uutiskirjettä julkaisemme noin kerran kuukaudessa. Lisäksi keräämme viikottain edunvalvonnan ajankohtaiset ja julkaisemme ne Facebookissa ja WhatsAppissa.

✉️ Tilaa tästä Nuorisoalan uutisia -uutiskirje

✉️ Tilaa tästä Allianssin jäsenposti

✉️ Tilaa tästä Vaikuttamisrauha-kampanjan uutiskirje!

Nuorisoalan uutiskirjeen arkisto löytyy tämän linkin takaa.

Ilmoitukset Nuorisoalan uutiskirjeeseen:

  • Uutiskirjeessä julkaistaan nuorisoalan avoimia työpaikkoja. Työpaikkoja voi ilmoittaa omalla lomakkeellaan (linkki). Ilmoitukset tulee tehdä parillisen viikon maanantaihin mennessä, jotta ne ehtivät seuraavaan uutiskirjeeseen.
  • Allianssin jäsenet ja yhteistyökumppanit voivat ilmoittaa valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuksia, jotka kootaan kerran kuukaudessa (1.6., 10.8., 7.9., 5.10., 2.11., 30.11.) nettisivu-uutiseksi ja linkitetään uutiskirjeeseen. Valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuksia voi ilmoittaa tällä lomakkeella (linkki). Mainostamme vain sellaisia tapahtumia, joiden kohderyhmä on alan toimijat itse, emme siis nosta suoraan ja pelkästään nuorille tarkoitettuja tapahtumia esille tässä yhteydessä, koska viestintämme on suunnattu nuorten sijaan alan toimijolle. Nuorille suunnattuja tapahtumia sen sijaan voi toimijat itse mainostaa Nuorisoalan tekijät ja vaikuttajat -ryhmässä Facebookissa.

Nuorisoalan edunvalvonnan ajankohtaiskatsaus

Julkaisemme Nuorisoalan edunvalvonta -Facebook-ryhmässä ajankohtaiskatsauksia viikottain. Ajankohtaiskatsauksia seuraamalla pysyt helposti kärryillä siitä, mitä nuorisoalaan liittyvää politiikassa tapahtuu parhaillaan. Voit tilata ajankohtaiskatsaukset myös WhatsAppiin.

Tilaa Nuorisoalan edunvalvonnan ajankohtaiskatsaus WhatsAppiisi näin:
Tallenna puhelimeesi numero 044 416 5282. 📣 Huom! Numeron tallentaminen on tärkeää, sillä ilman tätä emme voi lähettää sinulle listan kautta viestejä.
Lähetä numeroon WhatsApp-viestinä seuraava teksti: ”Tilaan edunvalvonnan ajankohtaiskatsauksen” + oma nimesi + organisaatiosi

Ajankohtaiskatsaukset lähetetään WhatsApp-listan kautta, joten sinua ei liitetä mihinkään keskusteluryhmään. Kukaan toinen vastaanottaja ei saa tietoja toisista vastaanottajista tai heidän numeroistaan. Jos vastaat ajankohtaiskatsaukseen WhatsAppissa viestillä, viestin näkee ja vastaanottaa Allianssin viestintä. Vastaanottajien tietoja käsittelee Allianssin viestintä. Tiedotteiden tilaamisen voi peruuttaa halutessaan.

Katso myös