Nuorisoalan uutisia

16.05.2018: Anna Enbuske ja Aleksi Murtojärvi Allianssin viestinnän kesätuottajiksi

Anna Enbuske ja Aleksi Murtojärvi aloittavat kesäkuussa Allianssin digiviestinnän kesätuottajina. He kiertävät kolmen kuukauden ajan ympäri Suomea nuorisoalan tapahtumissa ja nuorisoalan tekijöitä tapaamassa. Tavoitteena on tuottaa kesäkierrokselta monipuolista kuva- ja videosisältöä eri somekanaviin: nostaa esiin nuorisoalan tekijöitä ja heidän ajatuksiaan ja näyttää etenkin järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa tehtävän nuorisotyön monipuolisuutta. Samalla Enbuske ja Murtojärvi kokoavat nuorisoalan kuvapankkia.

“Aika malttamattomana odotamme kesää, sillä saamme aika ainutlaatuisen ja herkullisen mahdollisuuden päästä näkemään nuorisoalan monipuolista kenttää. Nuorisotyö on ollut meidän molempien elämässä tärkeässä roolissa, ja nyt haluammekin nostaa esiin sitä arvokasta työtä niin, että se herättää yhä useammassa tunteita ja ajatuksia”, Anna Enbuske ja Aleksi Murtojärvi kertovat.

Enbuske on tehnyt runsaasti viestintää vapaaehtoisena partiossa, muun muassa  Suomen Partiolaisten ja suurleiri Roihun valokuvaajana sekä kouluttaen viestintää ja markkinointia vuosittain nuorille. Lisäksi Enbuskella on useamman vuoden kokemus nuorisovaltuustossa ja opiskelijakunnissa vaikuttamisesta sekä nuorisotoiminnasta seurakunnassa. Murtojärvi on toiminut Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan tiedottajana, ja lasten ja nuorten breakdance-opettajana sekä luottamustehtävissä RUK:n oppilaskunnan hallituksessa, partiossa, opiskelijajärjestöissä, nuorisovaltuustossa, ja Lähetysseuran nuorten leiritiimissä.

“Haluamme nähdä ja näyttää kesän aikana, kuinka mahtavan monipuolista ja vaikuttavaa työtä nuorisoalalla tehdään. Kuka kertoisi niistä paremmin kuin itsekin kohderyhmään kuuluva nuori? Annalla ja Aleksilla on hyvää kokemusta nuorisotyöstä vapaaehtois- ja luottamustehtäviensä kautta sekä kovat näytöt someviestinnästä ja kuvaamisesta - on superkivaa saada heidät tiimiimme kesän ajaksi!“ Allianssin pääsihteeri Anna Munsterhjelm sanoo.

Onko järjestössänne, kunnassanne, seurakunnassanne kesä-elokuussa kiinnostavaa toimintaa, jota näyttäisitte mielellänne muillekin? Voisivatko Anna ja Aleksi kameroineen tulla kylään teidän tapahtumaanne tai tiloihinne? Kiinnostavista nuorisoalan kesämenoista voit vinkata tällä lomakkeella.


Lisätiedot:

Anna Enbuske, 040 822 5668

Aleksi Murtojärvi, 040 7154152

Anna Munsterhjelm, 040 5879514
Takaisin