Nuorisoalan uutisia

11.05.2018: Tule tekemään nuorisoalasta näkyvä - hae sosiaalisen median tai visuaalisen viestinnän tuottajaksi!

Järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa tehdään valtava määrä monipuolista työtä nuorten hyväksi ja nuorten kanssa, mutta liian harva tietää siitä. Kovin moni ei myöskään tiedä, mitä nuoret maailmalta tarvitsevat ja miten isot yhteiskunnalliset muutokset vaikuttavat nuoriin. Tämän aiomme muuttaa. Siksi etsimme nyt digiviestinnän velhoja kahteen uuteen tehtävään sosiaalisen median ja visuaalisen viestinnän tuottajiksi Allianssiin.

Haluamme nostaa nuoriin ja nuorisotyöhön liittyviä ilmiöitä, ihmisiä, tietoa, ongelmia ja fiiliksiä esiin tavalla, joka saa sekä nuorisoalan toimijat, päättäjät ja suuren yleisön havahtumaan ja kiinnostumaan - joskus myös nauramaan tai liikuttumaan! Tavoitteenamme on luoda verkkoon sisältöä, joka tavoittaa tehokkaasti erilaiset kohderyhmät, on riittävän merkityksellistä jaettavaksi ja tarpeeksi tavoitteellista muuttaakseen maailmaa.

Tarkoituksena ei ole tehdä asiakaslehteä, uutispalvelua, mainosfilmejä tai kuvagalleriaa - emme oikeastaan tiedä, onko tällaista mediaa aiemmin tehty, joten esikuvaa on hankala nimetä. Siksi nämä tehtävät sopivatkin parhaiten sinulle, joka haluat näyttää kyntesi viestinnän ammattilaisena, luoda jotain aivan uutta, kokeilla erilaisia konsepteja ja olla osaltasi nostamassa nuoria yhteiskunnallisen keskustelun ytimeen. Uteliaisuus, aloitteellisuus ja nopea reagointikyky antavat parhaat mahdolliset lähtökohdat hommassa onnistumiseen.

Sosiaalisen median tekijältä edellytämme lisäksi

  • sosiaalisen median kanavien suvereenia hallitsemista. Ymmärrät eri kanavien luonteen ja tarpeet, analytiikan ja algoritmit. Tuotat someen sekä tekstiä että simppeleitä kuvia luontevasti ja nopeasti.    

  • kokemusta toimituksellisesta työstä. Taidat juttusuunnittelun ja eri juttutyypit, ymmärrät konseptoinnin merkityksen, saat haastateltavista parhaan irti, esiinnyt ehkä itsekin luontevasti kameran edessä.   

  • kirjoitat sujuvaa ja virheetöntä suomea. Ruotsin ja englannin taidosta saa lisäpisteitä.

  • nuorisoalan tuntemusta ja kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin.

Visuaalisen viestinnän tekijältä edellytämme lisäksi

  • valokuvaamisen ja lyhytvideoiden tekemisen hanskaamista. Osaat suunnitella ja kuvata, toimia luontevasti kuvattavien kanssa sekä hoitaa editoinnin ja muut jälkityöt. Repertuaariisi kuuluu niin megatapahtumien yleisömassojen kuvaaminen kuin henkilöhaastattelutkin.

  • graafista osaamista. Osaat luoda visuaalisen ilmeen vaikkapa tapahtumalle tai verkkosivulle, tuottaa taittopohjia myös muiden hyödynnettäväksi, ideoida ja toteuttaa infografiikkaa ja taittaa erilaisia julkaisuja.

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, joka alkaa elokuun alussa. Tehtävistä maksetaan 2800 euron kuukausipalkkaa. Sen lisäksi tarjoamme kelpo edut, mainiot työkaverit ja työyhteisön, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta, osallistua myös oman tontin rajat ylittäviin projekteihin ja laulaa noloja biisejä Mustan Härän karaokessa.

Kutkutteleeko jo? Jee! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 27.5.2018. Liitä viestiin myös muutama työnäyte tai portfolio. Kirjoita viestin otsikoksi sosiaalisen median tuottaja tai visuaalisen viestinnän tuottaja. Haastattelut järjestetään 1.6. ja 4.6. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä.

Lisätietoja tarvitseville antaa pääsihteeri Anna Munsterhjelm numerossa 040 5879514.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Takaisin