Nuorisoalan uutisia

25.04.2018: Vaikuttamisen harjoittelijaksi Allianssiin!

Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi etsii innostunutta ja oma-aloitteista harjoittelijaa vaikuttamisen tiimiin. Erityisesti harjoittelija pääsee laatimaan demokratiakasvatuksen oppimateriaaleja ja toteuttamaan vaaleihin liittyvää viestintää.

Nuorisoalan kattojärjestönä Allianssi edustaa noin 130 kasvatus- ja nuorisoalan järjestöä. Teemme työtä nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen edistämiseksi järjestämällä muun muassa nuorisovaalit ja koulujen politiikkaviikon sekä vaikuttamalla päättäjiin kaikilla tasoilla. Harjoittelijana pääset tekemään yhteistyötä oppilaitosten kanssa, laatimaan yläkoulun ja toisen asteen opiskelijoille uudenlaisia oppimateriaaleja vaaleihin ja politiikkaan liittyen sekä vaikuttamaan ja viestimään nuorten osallisuuden puolesta.

Etsimme harjoittelijaksemme sinua, joka

  • opiskelet tehtävään soveltuvaa alaa joko yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.
  • ymmärrät, miten poliittinen päätöksenteko toimii Suomessa ja olet kiinnostunut vaaleista.
  • haluat olla mukana edistämässä nuorten äänestysaktiivisuutta.
  • olet jo hankkinut kokemusta tiimissä toimimisesta ja jonkin projektin onnistuneesta toteuttamisesta joko harrastuksissa, opinnoissa tai töissä.
  • ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomeksi. 
  • toimit luontevasti eri somekanavissa ja opit nopeasti käyttämään esimerkiksi erilaisia nettisivujärjestelmiä.

Tarjoamme sinulle asiantuntevaa ohjausta ja tukea koko harjoittelusi ajan. Voit myös vaikuttaa harjoittelun sisältöihin omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan, joten kerrothan niistä rohkeasti hakemuksessasi.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan kesä-elokuussa ja kestää kolme kuukautta kuitenkin siten, että heinäkuussa pääset lomailemaan laiturin nokkaan tai aurinkorannoille. Maksamme harjoittelijalle 1200 euron kuukausipalkan ja lounasedun. Korkeakoulun harjoittelutuki katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön oikean tyypin löytyessä. Lisäksi tarjoamme mukavaa seuraa toimistollamme Itä-Pasilassa, mahdollisuuden päästä tutustumaan kaikkeen Allianssin tekemään työhön ja kasvaa kohti tavoittelemaasi ammattilaisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Hakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi 16.5. mennessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun toukokuun aikana.

Lisätietoja tarvitseville antaa: Nuorten osallisuuden asiantuntija Virva Viljanen (virva.viljanen@alli.fi, 050 3020 598)Takaisin