Nuorisoalan uutisia

13.02.2018: Silja Silvasti aloittaa Allianssin vaikuttamisen asiantuntijana

Silja Silvasti, 25, on valittu Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry:n vaikuttamisen asiantuntijaksi. Silvasti siirtyy tehtävään Suomen Ylioppilaskuntien Liiton sosiaalipoliittisen asiantuntijan tehtävästä.

Silja Silvasti

Silja Silvasti

Opiskelijaliikkeen lisäksi hän on kerännyt järjestö- ja vaikuttamiskokemusta muun muassa nuorisovaltuustossa, keskustapuolueen eri tehtävissä ja Väestöliiton varapuheenjohtajana.

Allianssissa Silvasti ryhtyy vastaamaan muun muassa nuorisoalan vaalivaikuttamisesta ja sukupolvipolitiikkateeman edistämisestä. Osana viestinnän ja vaikuttamisen tiimiä hän osallistuu Allianssin poliittisten linjojen valmisteluun, vaikuttajaviestinnän tekemiseen sekä sidosryhmätyöhön. Tehtävään kuuluu myös Allianssin jäsenjärjestöjen tukeminen ja sparraaminen vaikuttamistyössä.

"On todella innostavaa päästä tekemään työtä nuorten ja paremman sukupolvipolitiikan eteen. Haluan olla kehittämässä Allianssista entistä näkyvämpää ja vaikuttavampaa järjestöä. Tulevat maakunta-, eduskunta- ja eurovaalit ovat mahdollisuus päästä tekemään juuri sitä!" Silvasti kertoo.

"Kattojärjestönä Allianssin täytyy näyttää muille järjestöille suuntaa ja mallia kaikilla sektoreilla, myös vaikuttamistyössä. Uskon, että Silja tuo meille juuri sellaista osaamista, jota tämän tavoitteen saavuttamiseen nyt tarvitsemme: halua luoda uudenlaisia toimintatapoja, uskallusta kokeilla niitä ja kykyä panna ripeästi toimeksi. Ennen kaikkea hänellä on erittäin kova substanssiosaaminen nuorisoalan keskeisimmistä teemoista", Allianssin pääsihteeri Anna Munsterhjelm sanoo.

Silja Silvasti aloittaa työt Allianssi-talolla 3.4.

 

Lisätiedot:
Silja Silvasti, 041 515 2233,
Anna Munsterhjelm, 040 5879514Takaisin