Nuorisoalan uutisia

10.08.2017: Allianssi-risteilyn ohjelmahaku

Allianssi-risteilyn 11.-12.4.2018 ohjelmahaku on nyt auki.

Nuoriso- ja kasvatusalan vuoden suurin ammattilaistapahtuma Allianssi-risteily järjestetään 11.-12.4.2018 Silja Europalla. Tapahtuma kokoaa toimialan yhteen monipuolisten seminaarisisältöjen, työpajojen sekä verkostoitumisen äärelle. Risteilyn osallistujat ovat kuntien ja seurakuntien nuorisotyön ammattilaisia, järjestötyöntekijöitä, virkamiehiä, opettajia sekä alan opiskelijoita. Allianssi-risteilylle odotetaan 1400 osallistujaa.


Tuota ohjelmaa Allianssi-risteilylle!

Haemme tuoretta ja herättelevää ohjelmaa Allianssi-risteilylle. Ohjelmaa voivat tuottaa organisaatiot, yhteisöt tai vaikka yksityishenkilöt. Vastaanotetut ohjelmaehdotukset käsitellään syksyn 2017 aikana, ja valituille ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Ohjelmaa voi toteuttaa monessa muodossa: luentotiloissa tai käytävillä, ravintolatiloissa tai teatterissa - rajana on ainoastaan mielikuvitus ja laivaympäristö. Toivomme ohjelmaehdotuksia erityisesti seuraavista teemoista:

- Nuorisotyö uudistuvassa yhteiskunnassa / muuttuvassa maailmassa

- Tulevaisuuden järjestöt

- Nuorten moninaisuus ja yhdenvertaisuus

- Turvalliset tilat ja yhteisöt

- Osallisuuden merkitys nuoren kasvulle

 

Pyydämme hakijoita jättämään ohjelmaehdotuksensa sähköisen lomakkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2017 mennessä. Ohjelmahaun jälkeen saapuneita hakemuksia ei enää käsitellä.

Ohjelmahakulomakkeelle pääset suoraan osoitteella www.lyyti.in/allianssiristeily_ohjelmahaku tai risteilyn nettisivuilta www.allianssiristeily.fi

Lisätietoja ohjelmahausta antaa koordinaattori Tiitus Uusoksa, tiitus.uusoksa@alli.fi, p. 044 722 9356.


Kumppaniksi Allianssi-risteilylle!

Risteilylle on mahdollista saada edellisvuosien tapaan kumppanuuksia, joita ovat pääyhteistyökumppanuudet, kassi- tai käsiohjelmakumppanuudet sekä näytteilleasettajakumppanuudet. Tutustu mediakorttiimme risteilyn nettisivuille www.allianssiristeily.fiTakaisin