Nuorisoalan uutisia

08.08.2017: Allianssi etsii tapahtumasihteeriä

Allianssi etsii tapahtumasihteeriä toteuttamaan Allianssi-risteilyä.

Etsimme nyt

TAPAHTUMASIHTEERIÄ

Allianssi-risteilyn toteuttamiseen.

Allianssi-risteily on nuorisoalan vuoden suurin koulutustapahtuma, ja se järjestetään 11.-12.4.2018 Silja Europalla. Risteilylle odotetaan 1400 nuoriso- ja kasvatusalan ammattilaista. Tapahtumasihteeri osallistuu risteilyn suunnitteluun, järjestelyihin ja käytännön toteutukseen. Työtehtäviä ovat mm. ilmoittautumisten hallinta ja asiakaspalvelu, näyttelypisteiden koordinointi ja niihin liittyvä asiakaspalvelu sekä tapahtuman markkinointiin ja ohjelmatyöhön osallistuminen. Lisäksi tapahtumasihteeri osallistuu Allianssin muiden koulutusten ja tapahtumien järjestämiseen.

Etsimme työyhteisöömme tekijää, jolla on kokemusta suurten tapahtumien järjestämisestä, asiakaspalvelusta ja erinomaiset yhteistyötaidot. Arvostamme kokemusta ja verkostoja nuorisoalalta sekä soveltuvaa koulutusta. Kaikenlainen graafinen osaaminen on työssä hyödyksi. Tapahtumasihteeri työskentelee Allianssin palvelut ja kehittäminen -tiimissä ja toimii risteilyn tuottajan työparina.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kiinnostavan ja tunnetun projektin parissa sekä mukavan tiimin ja työyhteisön tuen. Työpaikka sijaitsee Allianssi-talossa Helsingin Itä-Pasilassa. Työsuhde alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 31.5.2018 saakka. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen lähetetään viimeistään 21.8. sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Haastattelut pidetään Helsingissä 28. ja 29.8. Lisätietoja antaa johtaja Henni Axelin, p. 040 900 4881.

www.allianssiristeily.fi

 


 

Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvoja, jonka jäseninä on 126 valtakunnallista nuoriso- tai kasvatusalan järjestöä.

Allianssin tarkoituksena on edistää nuorten kasvua yhteiskunnan vastuullisiksi jäseniksi, osallistumista päätöksentekoon ja kansainväliseen toimintaan.

Allianssi palvelee nuorisojärjestöjä ja nuorisotyötä. Allianssin toimintaa ohjaa Allianssin strategia 2021 "Nuoret voivat hyvin". Allianssin visio ja kaiken toiminnan tavoite on nuorten hyvinvointi. Allianssin arvot ovat yhdenvertaisuus, osallisuus ja yhdessä onnistuminen. 

 Takaisin