Nuorisoalan uutisia

12.05.2017: Allianssi etsii pääsihteeriä / toiminnanjohtajaa

Kiinnostavatko yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja nuorten puolesta toimiminen? Innostutko toiminnan kehittämisestä ja osaatko näyttää joukoille suuntaa? Näetkö kehitysideat voimavaroina? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö innostuneen ja asiantuntevan joukkomme uudeksi johtajaksi.

Etsimme

PÄÄSIHTEERIÄ / TOIMINNANJOHTAJAA

Tehtävänäsi on johtaa talousvastuullisesti toimistomme 24 henkilön operatiivista työtä ja vastata strategian toimeenpanosta. Työskentelet tiiviisti johtoryhmän, hallituksen ja eri sidosryhmien kanssa vaikuttaen nuoria koskevaan päätöksentekoon.

Odotamme sinulta johtamiskokemusta asiantuntijaorganisaatiossa. Esimiehenä olet oikeudenmukainen ja innostava. Tunnet nuorisotoimialaa sekä vaikuttamistyön kenttää. Ymmärrät talouden suunnitteluun liittyvät perusasiat ja kykenet johtamaan toimintaa talousarvion puitteissa. Taidat sekä strategisen suunnittelun yhteistyössä hallituksen kanssa että toiminnan johtamisen jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Osaat hyödyntää, hoitaa ja laajentaa verkostojasi koko organisaation hyödyksi. Arvostamme pyrkimystä positiiviseen muutokseen ja aitoon yhteistyöhön.

Tehtävässä vaaditaan erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Siksi toivomme että olet avoin, selväsanainen ja innostava viestijä. Suomi ja englanti sujuvat sinulta loistavasti ja uskallat käyttää tarpeen tullen myös ruotsia. Korkeakoulututkinto antaa parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiselle.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn, jolla on merkitystä. Olemme nuorisoalan kattojärjestö, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa positiivisella tavalla politiikkaan ja koko toimialaan. Olemme yhteisiin tavoitteisiin sitoutunut energinen porukka, joka odottaa sinulta samaa.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. 

Hakemukset tehtävään palkkatoiveen kera pyydetään toimittamaan 26.5. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-10860.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Eero Rämö, p.040 539 2737 ma 22.5. klo 15-18 ja Mercuri Urvalin konsultti Eveliina Sainio, p.040 637 0889.

 

 


Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvoja, jonka jäseninä on 126 valtakunnallista nuoriso- tai kasvatusalan järjestöä.

Allianssin tarkoituksena on edistää nuorten kasvua yhteiskunnan vastuullisiksi jäseniksi, osallistumista päätöksentekoon ja kansainväliseen toimintaan.

Allianssi palvelee nuorisojärjestöjä ja nuorisotyötä. Allianssin toimintaa ohjaa Allianssin strategia 2021 "Nuoret voivat hyvin". Allianssin visio ja kaiken toiminnan tavoite on nuorten hyvinvointi. Allianssin arvot ovat yhdenvertaisuus, osallisuus ja yhdessä onnistuminen. 

 


 Takaisin