Nuorisoalan uutisia

12.05.2017: Allianssi etsii projektikoordinaattoria nuorisotyön kriisivalmiuden kehittämishankkeeseen

Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Etsimme osa-aikaista projektikoordinaattoria nuorisotyön kriisivalmiuden kehittämishankkeeseen.

Projektikoordinaattori työskentelee nuorisotyön kriisivalmiuden kehittämishankkeessa. Hanke on Allianssin ja Suomen Mielenterveysseuran yhteinen, ja projektikoordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä kumppanin kanssa. Hanke liittyy moniammatillisen ja tehostetun nuorisotyön kehittämiseen, vahvistamiseen ja kouluttamiseen alueellisesti. Koordinaattori vastaa hankkeen toiminnoista ja koordinaatiosta Allianssin osalta. Työtehtäviin kuuluu mm. alueellisten koulutusten järjestäminen ja kouluttajana toimiminen, valmiusverkoston toiminnan koordinointi ja kehittäminen sekä hankkeen tulosten vakiinnuttaminen. Allianssi on kehittänyt nuorisotyön kriisivalmiutta vuodesta 2010 lähtien, aiemmat materiaalit löytyvät osoitteesta http://www.alli.fi/kriisivalmius .

Odotamme hakijalta kunnallisen nuorisotyön tuntemusta sekä kokemusta kouluttamisesta ja verkostoissa työskentelystä. Arvostamme itsenäistä työotetta, hyviä projekti- ja vuorovaikutustaitoja ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tarjoamme hienon mahdollisuuden nuorisotoimialan kehittämiseen, innostuneen työyhteisön tuen ja mukavat työkaverit Helsingin Itä-Pasilassa. Projektikoordinaattorin työ on osa-aikainen, 25-28 tuntia viikossa. Työ alkaa 15.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, joka kestää arviolta kesään tai syksyyn 2018.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

CV ja hakemus palkkatoivomuksineen lähetetään sähköpostilla viimeistään 28.5.2017 sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi(at)alli.fi. Haastattelut pidetään Helsingissä viikolla 23. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Henni Axelin, p. 040 900 4881.Takaisin