Nuorisoalan uutisia

31.03.2017: Hae nuorisoedustajaksi UNESCO:n nuorisofoorumiin

Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry hakee aktiivista nuorisotoimijaa edustamaan Suomen nuoria UNESCO:n yleiskokouksen nuorisofoorumiin 24-26.10.2017 osana Suomen virallista valtuuskuntaa sekä toimimaan linkkinä nuorten ja UNESCO:n välillä.

Yleiskokousta valmisteleva yhteispohjoismaisen koordinaatiokokous järjestetään Helsingörissä 7.-9.6 jonne UNESCO-nuorisofoorumiedustaja kutsutaan mukaan.

Nuorisoedustaja sitoutuu varsinaisen aktiivisen kokousosallistumisen lisäksi raportoimaan kokouksista sekä opetus- ja kulttuuriministeriölle että Allianssille. Kokousten lisäksi nuorisodelegaatti osallistuu erilaisiin tiedotustehtäviin.

Hakijan tulee olla nuori (18-24-vuotias UNESCO:n sääntöjen mukaisesti), nuoriso- ja kansalaisjärjestökenttää tunteva, kielitaitoinen, UNESCO:n toimintakentästä kiinnostunut ja aiheeseen jo jonkin verran perehtynyt, tehtävään sitoutunut, esiintymistaitoinen ja sosiaalinen sekä kykenevä kirjoittamaan raportteja ja artikkeleita.

Tehtävään haetaan lähettämällä vapaamuotoinen motivaatiokirje sekä CV osoitteeseen kv(at)alli.fi. Hakemukseen otsikoksi "Hakemus UNESCO-nuorisodelegaatti + oma nimesi". Hakemuksen tulee olla perillä Allianssissa viimeistään tiistaina 25.4.2017. Mahdolliset haastattelut pidetään Helsingissä.

Hakijoiksi toivotaan eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Kyseessä on luottamustoimi, josta ei makseta palkkaa, mutta tehtävästä aiheutuvat matka- ja majoituskulut korvataan.


UNESCO eli Yhdistyneiden kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö (engl. United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) on yksi Yhdistyneiden kansakuntien itsenäisistä erityisjärjestöistä, jonka tarkoituksena on kasvatuksen, tieteen ja kulttuurin avulla edistää rauhaa ja kansojenvälistä yhteistyötä.

 Takaisin