Nuorisoalan uutisia

30.03.2017: Leena Pihlajamäki Allianssin viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaavaksi johtajaksi

Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssin hallitus on nimennyt Leena Pihlajamäen viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaavaksi johtajaksi 1.5.2017 alkaen. Hän on aikaisemmin toiminut konsulttina viestintätoimisto Tekirissä.

"Olen innoissani mahdollisuudesta päästä luotsaamaan Allianssin viestintää ja vaikuttamistyötä. Allianssilla on äärimmäisen tärkeä tehtävä nuorten yhdenvertaisten mahdollisuuksien edistäjänä. Viestin näkyvyys ja sanoman kuuluvuus on kuitenkin ansaittava, ja tämä vaatii viestinnän ja vaikuttamistyön jatkuvaa kehittämistä", Leena Pihlajamäki sanoo.

Viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaavan johtajan tehtävä on uusi. Allianssissa on kevään aikana toteutettu organisaatiouudistus, jossa viestinnän ja vaikuttamisen toiminnot yhdistettiin yhdeksi tiimiksi. Organisaatiouudistus pohjautuu päivitettyyn strategiaan.

"Olen erittäin iloinen, että saamme Leenan vetämään uutta merkittävää tiimiä. Korkeatasoisesta hakijajoukosta hän erottui erityisesti poikkeuksellisen vahvalla viestintä- ja vaikuttamisosaamisella sekä erinomaisilla esimiesvalmiuksilla. Leena on juuri se henkilö, jonka uskomme vievän Allianssin viestintää ja vaikuttamista uudelle tasolle yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa", Allianssin puheenjohtaja Eero Rämö sanoo.

Pihlajamäki siirtyy Allianssiin viestintätoimisto Tekiristä, missä hän on työskennellyt asiakasvastuullisena konsulttina vaativien viestinnän ja vaikuttamisen projektien parissa. Ennen konsulttiuraansa Pihlajamäki on toiminut eri opiskelijajärjestöjen johdossa, muun muassa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana ja Suomen ylioppilaskuntien liiton varapuheenjohtajana. Pihlajamäki on myös Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön (Hoas) hallituksen puheenjohtaja.

 Takaisin