Vaikuttaminen lähtee jokaisesta itsestä. Minä itse voin vaikuttaa monella tavalla erilaisiin asioihin. Tällä sivulla on koottuna linkkejä ja vinkkejä siihen, kuinka juuri sinä voit vaikuttaa!

Järjestöt  - nuorisojärjestöissä vaikuttaminen on tehokasta. Mihin järjestöön sinä haluaisit liittyä? Allianssin jäsenjärjestöinä toimii yli 120 nuorisoalan järjestöä. Yhteystietoja löydät täältä.  

Nuortenideat.fi  on OIkeusministeriön ylläpitämä nuorten palvelu, jonka kautta jokainen nuori voi osallistua ja vaikuttaa. Voit selata itsellesi kiinnostvia aiheita tai heittää ilmoille idean, joka voi olla aloite jollekin järjestölle tai kunnalle.  

Reittikartta  - etsi oma pysäkkisi vaikuttaa! Reittikartta on metrokartan muotoon rakennettu reittiopas siihen, kuinka jokainen voi aktiivisesti vaikuttaa. Reittikartta löytyy seitsemällä eri kielellä ja sitä voit tilata myös postikortteina kirsi.uusitalo@alli.fi

Muita kansalaisjärjestöjä  joiden toimintaan voi liittyä löydät kattavasti täältä Valtikan vuosien varrella kerrytetystä listasta. Osa linkeistä voi olla rikki.