Töihin ulkomaille

Allianssin nuorisovaihto edistää kultuurienvälistä oppimista ja globaalia ymmärrystä järjestämällä monipuolisia mahdollisuuksia ulkomailla työskentelyyn. Kauttamme voi lähteä niin palkkatyöhön, vapaaehtoistyöhön kuin työharjoitteluunkin eri puolille maailmaa.

Vuosittain noin 400 osallistujaa lähtee Allianssin nuorisovaihdon kautta saamaan kansainvälistä kokemusta ja kehittämään kielitaitoaan ja muita työelämävalmiuksiaan.

Osa ohjelmistamme on suunnattu 18-30-vuotiaille mutta vapaaehtoisohjelmien alaikäraja on 16 vuotta eikä niissä ole yleensä yläikarajaa, joten kauttamme lähtee hyvin eri-ikäisiä ihmisiä tekemään vapaaehtoistyötä.

Allianssin nuorisovaihdon kautta voi lähteä noin 60 maahan eri puolille maailmaa, oleskelun kesto vaihtelee parista viikosta noin vuoteen asti. 

Allianssin nuorisovaihdon kautta on lähtenyt yli viisitoista tuhatta nuorta aikuisa kansainvälistymään ulkomaille, joten kokeneena nuorisovaihto-ohjelmien järjestäjänä pystymme tarjoamaan monipuolisen ohjelmavalikoiman järkevään hintaan.

Allianssin nuorisovaihto toimii koordinoivana tahona Erasmus+-tuetussa Eurooppalainen Vapaaehtoispalvelu (EVS) -ohjelmassa.

Allianssin nuorisovaihdon GWE-ohjelman  kautta Humakista ja Noviasta vastavalmistuneet voivat lähteä työharjoitteluun toiseen Euoopan maahan. 

Lisätietoa Allianssin nuorisovaihdosta


Allianssin nuorisovaihto Suomessa

Allianssin nuorisovaihto järjestää Suomessa vuosittain noin 20 kansainvälistä vapaaehtoisleiriä yhteistyössä kunnallisten nuorisotoimien, paikallisten yhdistysten ja muiden yleishyödyllisten toimijoiden kanssa.

Kansainvälisellä vapaaehtoisleirillä ulkomaisten vapaaehtoisten ryhmä työskentelee parin viikon ajan yleishyödyllisen tahon hyväksi.

Teetettävä työ voi olla melkein mitä vain, vaikkapa nuorisotalon maalausta, tapahtuman järjestämistä, rakennusten kunnostamista, ympäristön siivousta, lastenleirin ohjausta tai luontopolun rakentamista.

Vapaaehtoisleirien tarkoituksena on edistää kulttuurienvälistä ymmärrystä ja  innostaa ihmisiä toimimaan aktiivisina kansalaisina.

 

Lisätietoa kansainvälisen vapaaehtoisleirin järjestämisestä Suomessa

Annamme mielellämme lisätietoa kansainvälisiin leireihin liittyen,

Ota yhteyttä jos teillä olisi kiinnostusta saada kansainvälistä ulottuvuutta nuorisotoimeen, yhdistykseen tai muuhun toimintaan:


puh. 044 416 5208, sähköposti vaihto(at)alli.fi