Käytännön infoa koulutuksista

Yleiset perumisehdot

Allianssin maksullisissa koulutuksissa ja tapahtumissa noudatetaan seuraavia perumissehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu:

  • Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista ilmoittautumisajankohtaan saakka. Koulutus on peruttava viimeistään sitä edeltävänä päivänä. Perumatta jätetystä koulutuksesta veloitetaan 100 % osallistumismaksusta.
  • Sairastumisesta johtuvissa perumisissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta lääkärintodistuksen perusteella.
  • Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi.
  • Kaikki perumiset tulee tehdä kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla.

Suurissa ja taloudellisesti merkittävissä tapahtumissa voi olla poikkeavat perumisehdot. Nämä ehdot kuvataan kyseisen tapahtuman yhteydessä.

Allianssi pidättää oikeuden tilaisuuden perumiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumisvahvistukset

Ilmoittautuessasi nettisivujemme kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella saat heti automaattisen viestin sähköpostiisi ilmoittautumisen onnistumisesta.

Lähetämme vahvistuksen osallistumisesta koulutukseen sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen noin viikkoa ennen koulutusta.

Koulutusten laskutuskäytännöt

Koulutusten osallistumismaksut laskutetaan pääasiassa ilmoittautumisajan päättyessä. Poikkeukset ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan kyseisen tilaisuuden kohdalla.

Esteettömyys Allianssin tilaisuuksissa

Allianssi-talon kokous- ja koulutustiloihin pääsee esteettömästi pyörätuolilla ja tiloista löytyy inva-wc. Allianssi-talossa ei ole induktiosilmukkaa.

Mikäli tilaisuus järjestetään muualla kuin Allianssi-talossa, pyritään valitsemaan sellainen tila, joka on kaikin puolin esteetön. Esteettömyys tarkoittaa mm. mahdollisuutta päästä paikalle ja liikkua tiloissa pyörätuolilla, inva-wc:ä, induktiosilmukkaa (kuulovammaisten apuväline), mahdollisuutta yleisavustajiin jne.

Allianssin maksullisissa tilaisuuksissa osallistujan tarvitsemalta henkilökohtaiselta avustajalta ei lähtökohtaisesti peritä osallistumismaksua.

Allianssi on julistautunut syrjinnästä vapaaksi alueeksi. Fyysisen esteettömyyden turvaamisen lisäksi Allianssin tapahtumissa huolehditaan siitä, että ilmapiiri on moninaisuutta kunnioittava.


 

 


Lisätietoja

 

Tiitus Uusoksa
- koordinaattori, tapahtumat ja koulutus
p. 044 722 9356