Allianssin julkaisutoiminta 

Allianssi tuottaa nuorisoalalle monenlaista tietoa ja erilaisia julkaisuja. Suurin osa Allianssin julkaistuista löytyy sähköisinä näiltä sivuilta. Allianssin painettuja julkaisuja voi tilata osoitteesta info (at) alli.fi.

 

Julkaisut sivuilla on alasivuina:  

Nuorisotyö-lehti -nuorisoalan ammattijulkaisu, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Allianssin blogit - mielenkiintoisia ja ajankohtaisia mielipiteitä nuorisotoimialalta

Allianssin julkaisut - tietoa Allianssin julkaisemista materiaaleista. Useat niistä ovat saatavilla sähköisinä versioina. Painettuja voi tilata osoitteesta info(at)alli.fi

Vuosikertomuksia ja julkaisuja löytyy sähköisesti e-kirjoina osoitteesta http://primapaper.fi/allianssi/  

 

Nuorten osallistuminen järjestöissä

Nuoran ja Allianssin julkaisussa Nuorten osallistuminen järjestöissä nuorten osallistumisen näkökulmia on kolme: I Nuorten osallistuminen järjestön päätöksentekoon ja hallitustyöskentelyyn, II Nuorten ryhmätoiminta ja jaostot sekä III Luovat menetelmät nuorten osallistumisen mahdollistajana. Lisäksi neljäntenä on luku: Osallisuuden toteutuminen. Tähän lukuun on kerätty useita hyödyllisiä linkkejä ja vinkkejä, joista saa varmasti ideoita osallisuustoiminnan kehittämiseen.

Nuorten osallistuminen järjstöissä (pdf )

 

Nuorista Suomessa 

 Nuorista Suomessa -julkaisuun on Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi koonnut tilastotietoa nuorista, heidän elinoloistaan ja nuorisotyöstä Suomessa. Kooste on tehty syyskuussa 2016. Lähteinä on käytetty tilastoja ja julkaisuja. Allianssi on koonnut vastaavan aineiston vuosina 2001, 2006, 2008, 2010, 2012 ja 2014.

Uusimman Nuorista Suomessa (2016) julkaisun voi ladata alta pdf-tiedostona, katsoa verkkojulkaisuna tai tilata painetun kappaleen info(at)alli.fi, p. 020 755 2600. Aineisto on maksuton, mutta yli viiden euron postimaksuista laskutetaan.

 

Nuorista Suomessa 2016 (pdf)                  (verkkojulkaisuna )

Kalvoesitys aineistosta (pdf )   (ppt)

 

 

90-luvun laman vaikutukset -infografiikka 

pdf-muotoinen infografiikka

.ai -muotoinen infografiikka