SYRJINNÄSTÄ VAPAA ALUE -KAMPANJA

Suomessa tehdään mallikasta syrjinnän vastaista nuorisotyötä ja on tärkeää tehdä tämä työ näkyväksi.  Mikä tahansa organisaatio tai yhteisö voi lähteä mukaan kampanjaan julistautumalla Syrjinnästä vapaaksi alueeksi.  Syrjinnästä vapaa alue -kampanja on kaikenlaisen syrjinnän, kiusaamisen ja häirinnän vastainen tiedotuskampanja, jonka avulla organisaatiot ja työyhteisöt tuovat julki sitoutumisensa syrjimättömyyden periaatteeseen. Syrjinnästä vapaaksi alueeksi julistautuminen merkitsee syrjinnän vastustamista, siihen puuttumista sekä ihmisten yhdenvertaisuuden tunnustamista.

 

Syrjinnästä vapaa alue -kampanjan viralliset sivut löytyvät osoitteesta http://www.yhdenvertaisuus.fi/kampanjat/syrjinnasta_vapaa_alue/

 

Monet nuorisoalan toimijat ovat jo tarttuneet haasteeseen ja julistautuneet Syrjinnästä vapaaksi alueeksi. Syrjinnästä vapaa alue -alasivuille kootaan ja päivitetään säännöllisesti erilaisia palveluita, menetelmiä, materiaalia ja näkemyksiä syrjimättömästä nuorisotyöstä. Laitathan omat hyvät käytäntösi jakoon ja ilmianna ne Allianssille.

Kampanjaan liittyvät seuraavat alasivut:

 

 


Lisätietoja 

Laura Heinonen
- asiantuntija, yhdenvertaisuus

p. 044 416 5235