Nuorisotyön viikko 10. - 16.10.2016

  
Olemalla #Syrjinnästävapaa
olemme #HupparikansanPuolella

Nuorisotyön viikkoa vietetään 10.-16. lokakuuta eli viikolla 41. Kolmatta kertaa toteuttavan kampanjan teemana on yhdenvertaisuus. Viikkoon liittyvän hupparikansan haasteen myötä Allianssi haastaa koko nuorisoalan näyttämään yhdenvertaisuutensa! Olemalla #Syrjinnästävapaa olemme #HupparikansanPuolella!

Nuorisotyössä ja -toiminnassa ovet ovat auki kaikille. Kampanjan tavoitteena on tuoda esille nuorten moninaisuus ja sen huomioiminen nuorisotyössä ja -toiminnassa. Allianssi kutsuukin nyt jäsenjärjestönsä, kuntien ja seurakuntien nuorisotyön sekä nuorisoalan oppilaitokset mukaan toteuttamaan nuorisotyön viikkoa. Tehdään yhdessä nuorisotyö näkyväksi!


• Näytä somessa, että olette joko porukkana tai yksilöinä #HupparikansanPuolella ja että nuorisotyö on #Syrjinnästävapaa

• Selfiet ja melfiet voi ottaa huppari päällä ja Syrjinnästä vapaa alue -kyltti näkyvästi kainalossa. Myös ryhmäkuvat ovat tervetulleita!

• Mikäli teillä ei vielä ole Syrjinnästä vapaa alue -kylttiä, sen saa julistautumalla Syrjinnästä vapaaksi alueeksi osoitteessa
www.yhdenvertaisuus.fi/kampanjat/syrjinnasta_vapaa_alue/

• Jaa kuva kampanjan Facebook-eventissä https://www.facebook.com/events/1770953056480244 /

sekä omalla seinälläsi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa ja liitä kuvaan aihetunnisteet #HupparikansanPuolella ja #Syrjinnästävapaa

• Haasta mukaan myös kaverisi ja kollegasi sekä kuntapäättäjiä, kansanedustajia ja järjestöjohtajia.

Facebookissa kampanja löytyy osoitteesta www.facebook.com/hupparikansanpuolella
sekä eventtinä https://www.facebook.com/events/1770953056480244 /

Nuorisotyön viikolla #HupparikansanPuolella näkyy laajasti julkisuudessa, sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa ympäri Suomea. Nuorisotoimintaa, nuorisotyötä ja sen tärkeyttä tehdään näkyväksi niin kunnissa, järjestöissä, seurakunnissa kuin nuorisoalan oppilaitoksissakin. Kampanjan avulla annetaan myös vinkkejä ja työkaluja siihen, miten yhdenvertaisuutta voi käsitellä ja huomioida omassa toiminnassaan. Nuorisotyön viikolla Allianssi julkaisee uusimman Nuorista Suomessa -tilastokoosteen Nuorisotyön tulevaisuusfoorumissa Helsingissä 11.10. Julkaisuun perustuvat Nuorista Suomessa -foorumit järjestetään Rovaniemellä 13.10., Turussa 18.10. ja Jyväskylässä 25.10.

Ollaan yhdessä #Syrjinnästävapaa ja #HupparikansanPuolella,
ja tehdään nuorisotyö näkyväksi!

 


Mitä on hupparikansa? Lue selitys alasivulta.

Keitä ovat hupparinkantajat kampanjakuvassa? Lue esittelyt alasivulta.


Mitä teillä tehdään Nuorisotyön viikolla?

Tapahtuma, konsertti, työpaja, seminaari, avoimet ovet, talonvaltaus, tanssitapahtuma, kuoroilta, tiedotustilaisuus, disco, mielenosoitus, kahvia ja pullaa, näyttely, viestintäkampanja, peli-ilta, fudisturnaus vai mielipidekirjoitus? Kerro meillekin!

 

Tapahtuma/tempaus/aktiviteetti
Milloin?
Kunta tai kaupunki
Tarkempi osoite
Yhteystiedot (jos haluat antaa)
Ja laveammastikin saa kertoa!