Muutamaata.fi -nettipalvelu

Löydä uusia jäseniä, vapaaehtoistoimijoita tai lahjoittajia

Allianssi toimii Taea ry:n yhteistyökumppanina. Taea on kehittämässä uudenlaista Muutamaata.fi-nettipalvelua, jonka kautta kansalaiset voivat löytää juuri heille sopivaa vapaaehtoistoimintaa tai lahjoituskohteen.

Muutamaata.fi-palvelun avulla järjestöllä on mahdollisuus tehdä itseään ja työtään tunnetuksi sekä saada uusia lahjoittajia tai vapaaehtoistyön tekijöitä. Jos järjestöllä on voimassa oleva rahankeräyslupa ja sopimus pankin kanssa, se voi pyytää myös sähköisiä lahjoituksia palvelun kautta. Lahjoitukset siirtyvät 100 %:sti suoraan lahjoittajalta järjestölle, eli raha ei kierrä Muutamaata -palvelun kautta eikä Muutamaata peri lahjoituksista palkkiota.

Muutamaata.fi-palvelu otetaan käyttöön 19.10.2015. Järjestöillä on sitä ennen mahdollisuus ilmaiseksi liittyä jäseneksi ja luoda profiili palveluun. Tämän jälkeen vuosijäsenyys on maksullinen (190 €/vuosi). Voit rekisteröidä järjestösi osoitteessa www.muutamaata.fi. Lisätietoa rekisteröitymisestä ja palvelusta löydät internet-sivuilta ja vinkkejä profiilin kirjoittamiseen oheisesta liitteestä .

Allianssin lisäksi yhteistyössä ovat mukana SOSTE ry, Kansalaisareena ry ja VALA ry.

Kysyttävää? Taea ry auttaa mielellään teitä luomaan parhaan mahdollisen profiilin! Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, ota yhteyttä muutamaata@taea.fi, p. 040 160 96 88.