Tervetuloa Nuorisotyöpäiville!

Nuorisotyöpäivät kokoaa nuorisoalan toimijat 15.-16.4.2015 Seinäjoelle. Tapahtumapaikkoina toimivat Seinäjoki Areena sekä legendaarinen postiautovarikko Rytmikorjaamo. Kahden päivän aikana tarjotaan yhteensä noin 40 tuntia ajankohtaista ohjelmaa nuorisoalasta ja nuorten hyvinvoinnista. Nuorisotyöpäivät yhdistää koko nuorisotoimialan ja on vuoden suurin toimialan koulutustapahtuma.

Päivien keskiössä ovat niin kunnallinen nuorisotyö kuin järjestöt, nuorisotutkimus, nuoret, nuoruus, nuorisojärjestöt ja ajankohtaiset ilmiöt. Ohjelman vetäjät ja luennoitsijat ovat toimialan hyvin tuntevia asiantuntijoita, ja mukana on myös ulkopuolisia puhujia. Nuorisotyöpäivät kokoaa yhteen kuntien, järjestöjen ja seurakuntien nuorisotyöntekijöitä, nuorisotoimenjohtajia, opettajia, virkamiehiä ja toimialan muita ammattilaisia - aikuisia, joiden mielestä nuorten parissa tehtävällä työllä on erityisen tärkeä rooli yhteiskunnassamme.

Ohjelma on jaettu viiteen kokonaisuuteen: kulttuurinen nuorisotyö, nuorisotyön tilat ja tulevaisuus, nuorisoala ja viestintä, osaava ja innostunut nuorisotyöntekijä sekä vaalit, demokratia ja osallisuus. Lisäksi Seinäjoella kohdataan kollegoita, luodaan uusia yhteistyökuvioita ja pohditaan toimialan yhteisiä kysymyksiä. Seminaariohjelman lisäksi Nuorisotyöpäivät tarjoaa mahdollisuuden samanhenkistä ja samankaltaista työtä tekevien ammattilaisten sekä eri sukupolvien väliseen vapaamuotoiseen kohtaamiseen.

Tervetuloa mukaan!

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ! Peruutuspaikkoja voi tiedustella numerosta 044 722 9356 tai sähköpostitse pyry.kolehmainen@alli.fi

 

 


Ilmoittautuminen Seinäjoki Areenalla avataan ke 15.4. klo 10.30. Nuorisotyöpäivien avajaiset alkavat klo 12.30. Avajaisia ennen (klo 10.30 - 12.30) on tarjolla lounas, joka kuuluu päivien hintaan. Keskiviikkona päiväohjelma loppuu klo 17. Torstaina 16.4. ohjelma starttaa klo 9 ja päättäjäisiä vietetään klo 13.45 - 15.15. Päättäjäisten jälkeen on järjestetty bussikuljetukset rautatieasemalle.

 

 

 

<-- Nuorisotyöpäivien käsiohjelma